In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


TomTom

TomTom

TomTom

Athleteshop is trots dat het een beschikt over een topmerk zoals TomTom. Het van oorsprong Nederlandse merk is de marktleider op het gebied van navigatie toepassingen. De producten van TomTom zijn wereldwijd een groot succes en staan bekend om de hoogstaande kwaliteit van de producten en een betrouwbare software. 

Athleteshop biedt een ruim assortiment aan TomTom producten. Je vind in ons assortiment verschillende soorten aan GPS sporthorloges van TomTom om je sportprestaties te meten maar ook een horlogeband in verschillende soorten en vormen. Uiteraard kunnen accessoires niet ontbreken. Ook accessoires zijn te vinden in het assortiment van Athleteshop. We beschikken onder meer over een powerkabel, board mount, pole mountm desk dock oplader en een hartslagmeter.

TomTom Runner 2 Cardio GPS-horloge

Naast vele producten zijn er aantal producten waar we bijzonder content mee zijn bij Athleteshop. Deze kunnen absoluut niet ontbreken en zijn must haves voor iedereen. Met de TomTom Runner 2 Cardio GPS-horloge kan je eenvoudig en snel je afstand, tijd en tempo en hartslag monitoren. Het horloge is licht van gewicht en zit bijzonde comfortabel. De TomTom Runner 2 Cardio GPS-horloge is uitermate geschikt voor hartlopen maar door de multi-sport-modus ook voor andere activiteiten zoals fietsen, fitness en indoor training. Bestel nu jou TomTom Runner 2 Cardio GPS-horloge bij Athleteshop.

TomTom Bandit

Athleteshop biedt ook de TomTom bandit aan. De TomTom bandit maakt eenvoudig 4k opnames in alle extreme omstandigheden. Tevens is het product geschikt om slow motions opnames in HD ready kwaliteit te maken. De TomTom Bandit beschikt over gps, wifi, gyroscoop, druk- en acceleratiemeter. Het is altijd na te gaan waar de opnames zijn gemaakt.

TomTom Golfer GPS-Sporthorloge

Voor elke golfer is de TomTom Golfer GPS-Sporthorloge een must have en nu verkrijgbaar bij Athleteshop. De afstanden tot de hindernissen en de green worden via de unieke grafische weergave uitstekend weergegeven. Die hole-in-one komt nu wel heel dichtbij. Het display is extra groot en waterdicht tot 50 meter. Met de vooraf geladen baangegevens van maar liefst 34.000 internationale golfbanen is de TomTom Golfer GPS-Sporthorloge ook geschikt voor een golfbaan bij jou in de buurt. Bestel deze nu snel bij Athleteshop.