In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Qwin

Qwin

Qwin Supplementen

QWIN Supplements

QWIN Supplements is het Nederlandse supplementenmerk voor recreatieve (fanatieke) sporters evenals professionele sporters. Het assortiment bestaat uit een beperkt aantal supplementen die daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn en de ondersteuning geven waar je lichaam om vraagt. De Nederlandse kwaliteit is er een waar je op kunt rekenen. Ze geven duidelijke productuitleg, hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn gemakkelijk in gebruik.

QWIN Vitamine

QWIN Supplements produceert diverse vitamines, waaronder de QWIN Vitamine D3. Vitamine D hebben we nodig om het calcium uit voding in het lichaam op te nemen. Deze vitamine is dus essentieel van belang als het gaat om behoud van stevige botten en tanden. Zonlicht zorgt ervoor dat we Vitamine D binnen krijgen. Mensen die niet veel buiten komen of een donkere huidskleur hebben gebruiken vaak de Vitamine D. Naast zonlicht kun je de Vitamine ook halen uit vette vis en eieren. Voor sporters is Vitamine D van ondersteunend belang voor je botopbouw, spieren en immuunsysteem.

QWIN Omega 3

Omega 3-vetzuren, we hebben het hier over onverzadigde verzuren. De drie bekendste Omega 3-vetzuren zijn alfa-linoleenzuur (ALA), eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Dit zijn plantaardige- en visvezturen. De plantaardigevetzuur kan ons lichaam niet zelf aanmaken en daarom is het van belang dat je deze via voeding (sojaolie, walnoten en bepaalde soorten margarines) of via de QWIN Omega 3 binnen krijgt. Het binnen krijgen van Omega 3-vetzuren verkleint het risico op sterfte aan hart- en vaatziekten.

QWIN Proteïne

Ben je goed aan het trainen en wil je ervoor zorgen dat je spieren snel en goed herstellen na een intensieve training? Met de QWIN 100% Whey Protein zorg je ervoor dat je spieren sneller en beter ontwikkelen. De proteïne van QWIN bestaat uit Whey Proteine Concentraat, Whey Proteine Isolaat en WHey Proteine Hydroisolaat.