In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Garmin

Garmin

Garmin

Garmin navigatie en horloges

Garmin is een bedrijf dat navigatie en horloges produceert. Het bedrijf begon met het produceren van navigatie voor auto's en vliegtuigen. In een later stadium heeft Garmin ook navigatie geproduceerd voor fietsers en wandelaars. Garmin is een van de grootste fabrikanten op het gebied van GPS apparaten. Het hoofdkantoor zit in Kansas (Verenigde Staten). Op de dag van vandaag produceert het bedrijf voor zowel particulieren als bedrijven. 

Navigatie

Garmin navigatie is een must-have voor fietsers, wandelaars en hikers. Met de handheld navigatie vindt je altijd de weg. Deze type navigatie is destijds geproduceerd voor de het leger die gebruikt werd tijdens de Golf Oorlog in Koeweit en Saoedi-Arabië. Tegenwoordig is de handheld navigatie razend populair bij de consument, modellen die je bij ons voordelig online kunt bestellen zijn Edge, Oregon, Etrex en Approach. Bestel naast je navigatie ook kaarten voor verschillende landen zoals Spanje, Frankrijk, Groot Brittannië  en de Benelux. 

Sporthorloges

Garmin sporthorloges zijn multifunctioneel. Naast het aflezen van het tijdstip en het opmeten van je tijd zijn de sporthorloges van Garmin ook geschikt voor het meten van de afstand, hartslag, snelheid en het aantal stappen. De sporthorloges worden veelal gebruikt bij het hardlopen, fietsen, golf, zwemmen of outdoor activiteiten. Er zijn ook diverse modellen die een GPS ontvanger bevat, hiermee kun je dus op je horloge navigeren. Handig voor o.a. survival- of wandeltochten. Alle horloges kun je daarnaast verbinden op je computer, smartphone of tablet zodat je je resultaten kunt bijhouden.

Activity Trackers 

We hebben het hier over een nieuwe soort apparaat. De activity tracker is een slim apparaat dat met behulp van sensoren meet hoeveel beweging en stappen je zet. Op deze manier kan het apparaat precies berekenen hoeveel calorieën je verbrandt hebt. Maar dat is niet het enige wat een activity tracker kan achterhalen, zo kan het slimme apparaat ook zwem- en fietsactiviteiten meten. Het apparaat kun je koppelen aan je smartphone of tablet waar je de resultaten mee kunt bekijken. 

Garmin activity trackers zijn kwalitatief uitstekend tegen zeer betaalbare prijzen. De activity trackers van Garmin zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en modellen. Populaire modellen zijn de Vivosmart, Vivofit, Vivofit 2.