In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Bauerfeind

Bauerfeind

Bauerfeind

Bauerfeind produceert bandages, orthesen, compressiekousen en steunzolen. De mensen achter Bauerfeind willen een pijnvrij leven mogelijk maken voor iedereen, ook op hoge leeftijd. Heb je last van je rug, schouders, voeten, enkels of knieën, dan heeft Bauerfeind een oplossing voor je. De producten zijn geschikt voor zowel recreatieve als professionele sporters. Leuk feitje: Bauerfeind is sinds 2001 de officiële sponsor van het Duitse Olympische team!

Bauerfeind Bandages en Orthesen

Heb je een zwakke rug, knie, enkel of schouder vanwege een blessure? Met Bauerfeind bandages & orthesen zorg je voor een goede ondersteuning bij het bewegen. Door deze ondersteuning kun je beter en zekerder bewegen. Populaire modellen zijn onder andere de MalleoTrain, GenuTrain, EpiTrain en de AchilloTrain. Deze kan je gemakkelijk bij ons online bestellen.

Bauerfeind Compressiekousen

Wil je optimaal kunnen sporten? Dan is een Bauerfeind compressiekous een must-have. Met een compressiekous zorg je ervoor dat de doorbloeding in je spieren optimaal verloopt. Bovendien vangt de compressiekous van Bauerfeind schokken op om onder andere je kuitspieren te ontlasten.

De Bauerfeind Performance is een topper op het gebied van compressiekousen. Je kunt bij ons twee kleuren online bestellen: zwart en blauw. Daarnaast kun je kiezen uit een kort of lang model.

Bauerfeind Steunzolen & Hielkussens

Je voeten leggen heel wat kilometers af. Het is daarom ook niet raar dat de meest voorkomende klachten bij fysiotherapeuten hiermee te maken hebben. Met inlegzolen en hielkussens kan pijn in je voeten verlicht worden. De steunzolen en hielkussens van Bauerfeind zijn geschikt voor het dagelijks leven, zoals werk en sport. Laat je adviseren door je fysiotherapeut als het gaat om een specifiek product. Kies voor het model dat bij jouw situatie past en bestel die gemakkelijk bij ons online: ViscoSpot, ErgoPad, ViscoBalance en ViscoHeel.