In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 291

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 291

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tennis, een sport die wereldwijd bekend is. Het is een balsport die met twee (enkel) of vier spelers (dubbel) gespeeld kan worden. Tennis is een sport die in de middeleeuwen door de elite gespeeld werd. Het doel van tennis is om de bal over het net te slaan op de speelhelft van je tegenstander. Je kunt een punt scoren als de tegenstander de tennisbal niet terug over het net op jouw speelveld kan slaan. 

Rackets, snaren, schoenen, tennisballen en nog veel meer; al het nodige tennismateriaal vind je op Athleteshop! Kies uit de beste tennis merken zoals Dunlop, Head, Wilson, Yonex en Prince.

Tennisrackets

Een tennisracket kun je online bestellen in verschillende maten, kleuren, modellen en merken. Ben je op zoek naar een nieuwe tennisracket dan ben je hier op het juiste adres. We hebben de beste tennisrackets merken in ons assortiment zoals Prince tennisrackets en Dunlop tennisrackets.

Tennistassen

Bescherm je tennisracket met een tennis tas van Prince of Dunlop. Met onze tennistassen kun je meerdere tennisrackets opbergen in een tas. Daarnaast is er ook nog ruimte voor sportkleding. De tassen kun je online bestellen in verschillende kleuren, maten en merken.

Tennisballen

Dunlop tennisballen heeft een gemiddeld diameter van 67mm, daarnaast zijn de standaard tennisballen van gele kleur met witte lijnen. Je kunt echter ook bij ons een roze tennisbal online bestellen. Populaire tennisballen merken zijn Dunlop enSportx.

Tennis Grips

Zorg voor een optimale grip op je tennisracket. Na verloop van tijd gaan de grips op je nieuwe tennisracket slijten, met de tennisracket grips zorg je ervoor dat je weer maximale grip hebt tijdens het tennisen.