In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Fietsen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Heel veel fietsen

Of u nu beginnende wielrenner bent, een fanatieke e-biker of een hippe woon- en werkverkeer fietser; op Athleteshop vindt u alle soorten fietsen. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat u veel keuze heeft in verscheidene fietsen, voor beginners en gevorderden.

Elektrisch rondje

Een elektrische fiets is helemaal in, en niet zonder reden! Het vervoersmiddel is schoon en groen, waardoor er geen sprake is van overbodig energieverbruik, terwijl u comfortabel reist en toch in beweging bent. Op Athleteshop vindt u de E-bikes van Hammer, die  worden aangedreven door efficiënte elektromotoren die ook nog eens groen zijn. In plaats van dure brandstof kunt u de fiets gewoon opladen via netstroom.

Lekker racen

Een racefiets is te verkrijgen in uiteenlopende modellen en merken. Wij hebben ons bij het samenstellen van ons assortiment bewust gefocust op het topmerk Sensa. Het merk heeft een uitstekende prijs / kwaliteitverhouding en staan al sinds jaar en dag bekend om hun uitmuntende kwaliteit.

Houten tocht

Kunt u uw fiets soms moeilijk terugvinden in het stalen oerwoud? Is uw fiets wel eens beland op de bodem van de gracht? Wilt u een comfortabele fiets, die u dichter bij de natuur brengt en ook nog eens op een positieve manier opvalt? Kies dan voor een houten fiets van Bough Bikes