In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Boksen

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 192

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 192

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Boksspullen bij Athleteshop

Houdt u van boksen? Bent u een echte boksfanaat of een enthousiaste beginner? Of u nu op zoek bent naar bokshandschoenen, een bokszak, bokskleding en –bescherming, een stootkussen of velerlei andere trainingsmaterialen; al de nodige boksspullen vindt u op onze boksafdeling! Ons brede assortiment bestaat uitsluitend uit boksmateriaal van topkwaliteit, van topmerken als Everlast, Adidas, Paffen Sport, BOSU en Nihon.

De eerste ronde

Om uw lichaam op en top fit te houden en uw spiermassa op te bouwen tijdens het boksen, vindt u bij ons ook uiteenlopende trainingsmaterialen. Vooral onze Medicine ballen, fitnessballen en losse gewichten zijn razend populair. Ze zorgen voor krachtige en effectieve workouts die uw boksprestaties zeker ten goede komen.

Om door een ringetje te halen

Ga goed voorbereid de ring in! Met de juiste materialen komt u een heel eind. Een goede training maakt het af.. Maak het beste van het boksen en bestel de beste boksspullen!

Bekijk de webshop om te vinden waar u naar op zoek bent en uiteraard staat onze klantenservice u graag te woord bij eventuele vragen. Wij bieden u een veelzijdig aanbod, snelle levering en goede kwaliteit.