In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Tafelvoetbal

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tafelvoetbal tafels en onderdelen

Op zoek naar stevige tafelvoetbaltafels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt hier terecht voor tafelvoetbaltafels die geschikt zijn voor zowel thuisgebruik als voor het gebruik op verengingen of horeca instellingen.

Al onze tafels zijn van het topmerk Heemskerk waardoor u verzekerd bent van uitstekende kwaliteit en een tafel waar u nog jaren veel speelplezier mee zult beleven! U kunt kiezen uit speeltafels in verschillende uitvoeringen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan speciale hufterproof tafels die gemaakt zijn van robuuste materialen om ze te beschermen tegen alle weersomstandigheden en pogingen tot vernieling. Ook voor tafels die muntinworp vereisen kunt u bij ons terecht.