In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Sportvelden onderhoud

Van laag naar hoog sorteren

14 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

14 artikel(en)

Onderhoudsmaterialen voor Sportvelden

Om uw grasveld zo goed mogelijk te onderhouden zijn goede onderhoudsmaterialen van essentieel belang. Door uw grasveld goed te onderhouden zorgt u voor mooi, groen, sterk en gezond gras waar goed op gesport kan worden. Om uitdroging van het gras in de hete zomermaanden te voorkomen biedt een goede sproei-installatie de perfecte uitkomst. Bij het besproeien van het grasveld is het ook belangrijk om te zorgen voor de juiste hoeveelheid water; het gras moet niet te veel maar ook niet te weinig water krijgen. Dit kunt u eenvoudig doen met een van onze sproei-installaties.

Ook waterslangen, slangenwagens en slangaccessoires waarmee u handmatig uw grasveld kunt onderhouden zijn bij ons te bestellen.